Od 900 Kč dárek dle vlastního výběru!🎁

Výhodný set Hovězí jerky - Chilli

Malej pytlík je pro Tebe málo, ale velkej zase zlikviduješ moc rychle?

darek
Ochutnávkovej vzorek 15 g sušenýho při nákupu nad 900 Kč!
60 Kč Zdarma  |  Nakup za 900 Kč a vyber si příchuť vzorku v košíku.
Množství
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Skladem - Můžeme doručit do:
15.4.2025 15.4.2025 Zvolte variantu
Skladem - Můžeme doručit do:
15.4.2025 15.4.2025 Zvolte variantu
Zvolte variantu - Můžeme doručit do:
15.4.2025 15.4.2025 Zvolte variantu
960 Kč 1 920 Kč od 960 Kč –4 % –7 % až –7 % 920 Kč 1 780 Kč od 920 Kč
6 chilli
Loading...
Výhodná nabídka
960 Kč 1 920 Kč od 960 Kč –4 % –7 % až –7 %
Lokální flákota
Lokální flákota
Všechno maso bereme výhradně od místních dodavatelů.
Eko balení
Eko balení
Kraftový pytlíky, kartonový krabice, žádnej plast ani izolačka.
Poctivá ruční práce
Poctivá ruční práce
Každej kousek masa nám projde několikrát rukama.
Bez chemie
Bez chemie
Nenajdeš u nás žádný éčko, dochucovadlo ani barviva.

Popis produktu

Malej pytlík je pro Tebe málo, ale velkej zase zlikviduješ moc rychle?

Zcela chápem, že malý balení našeho masa sotva podráždí chuťový pohárky a chceš víc - pak tu máme naše čvrtkilový balení, kdy zase ale po sežrání celýho pytle na posezení příchází pocit viny a výčitky. No, jestli se v tomhle naprosto poznáváš, připravili jsme pro Tebe kompromis. Dvanáct kousků česneku za výhodnou cenu, kdy můžeš vždycky šáhnout po dalším pytlíku, ale zároveň to nezbagrovat na posezení;

V tomhle setu teda najdeš:

6x/12x 50 g Chilli

Poctivá ruční práce bez éček

Naše prémiový jerky vyrábíme ručně, každej kousek masa nám během výroby projde několikrát rukama. Nenajdeš v nich žádný éčka, glutamáty ani barviva. Proč sojovku? Námi používaná je v nejvyšší kvalitě bez přidaný chemie a podtrhává chuť našeho masíčka.

beastmeat-susene-maso-jerky-hovezi-bezchemie

Nutričně hodnotný

Každý naše 50g balení je vyrobený ze 150g syrovýho masa - a to už je pěknej plátek flákoty. Pro představu je to víc jak 32g bílkovin ve vysoký kvalitě!

Obsah balení a skladování

V každém našem balení najdeš absorbér kyslíku (bacha ať ho nezhltneš taky, není k jídlu) a párátko, aby mezi zubama nezbylo nic nazmar. Každej pytlík má zip na opětovný uzavření - ne že bys ho potřeboval, po prvním otevření nic obvykle nezbyde. Skladuj při teplotě od +5°C do +30°C, mimo přímý sluneční záření. Při vhodným skladování v neporušeným obale vydrží jerky až půl roku. Případnejch bílejch skvrn na mase se nelekej, jsou způsobený vysrážením soli.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Potřebuješ poradit?

Kontaktní medailonek
Jakub Čech
Majitel e-shopu a garant kvality
Naše výroba

5 kroků k dokonalýmu sušenýmu masu

Podívej se pod pokličku toho nejdůležitějšího - jak se naše jerky vlastně vyrábí.

Příjem a čistění

V týhle fázi všechno maso musíme napřed perfektně očistit - co je bílý, musí pryč! Pak si ho rozporcujem na menší kousky připravený k dalšímu krájení.

Krájení

Zapnem náš kráječ a postupně maso nařežeme na stejně tlustý plátky. Zároveň probíhá další kontrola - šlachy, žíly,.. opět vyřadíme.

Marinování

Vytáhnem naši tajnou knihu receptů a namícháme si čerstvou marinádu na míru každý příchuti, bez éček a dalšího bordelu. Aspoň 12 hodin si v ní masíčko poleží.

Sušení

Tady nastává největší řehole, každej kousek masa musíme vzít znova do ruky a pečlivě ho vyskládat na mřížky. Zapneme sušičku a za půl dne pokračujeme.

Balení

Usušený maso sundáme z mřížek a pak ho ještě nasekáme na menší kusy aby se líp jedlo. Hurá s ním do pytlíku, na sklad a k tobě dom!

Sušené maso ze srdce Vysočiny

Od prvních experimentů až po vlastní výrobu

Maso suším už od roku 2019, tehdá jsem koupil první kus hovězího, mamce znárodnil sušičku na ovoce a začal experimentovat. Nemůžu říct, že to hned napoprvý chutnalo tak, jako to chutná teď. Nicméně se po jerky zaprášilo tak rychle, až mi bylo líto těch hodin práce, který jsem na tý trošce masa strávil. Postupně jsem teda začal zvedat množství, zlepšovat postup i marinády...

Jakub Čech - Beastmeat

Sleduj nás a sdílej fotky našich jerky s hashtagem #beastmeat